你现在的位置 :英语 > 高考英语 > 高中英语学习经验 > 正文

高考冲刺名词考点集汇讲解和训练2

英语网 | 2014-08-11
分享到:
  【中考演练】   一. 单项填空   1.--- Where have you been, Tim?   --- I’ve been to ______.   A. the Henry house B. the Henry family   C. The Henry’s home D. Henry’s   2.In England, if ____ is in the middle of the day, the evening meal is called supper.   A. food B. lunch C. breakfast D. dinner   3.You looked for it twice, but you haven’t found it. Why not try ____ .   A. three times B. a third time C. the third time D. once   4.--- They are thirsty. Will you please give them ______ ?   --- Certainly.   A. some bottles of waters B. some bottles of water   C. some bottle of water D. some bottle of waters   5.Mike hurt one of his ______ in the accident yesterday.   A. tooth B. feet C. hand D. ear   6.There is some _______ on the plate.   A. cakes B. meat C. potato D. pears   7.In England, the last name is the _______ .   A. family name B. middle C. given name D. full name   8.The are going to fly _______ to Beijing.   A. Germen B. Germany C. Germanys D. Germans   9.The______ has two _______ .   A. boys; watches B. boy; watch C. boy; watches D. boys; watch   10.The little baby has two _______ already.   A. tooth B. tooths C. teeth D. teeths   11.What’s your _______ for being late again?   A. idea B. key C. excuse D. news   12.--- It’s dangerous here. We’d better go out quickly.   --- But I think we should let _______ go out first.   A. woman and children B. women and child   C. woman and child D. women and children   13.--- You can see Mr. Smith if there is a sign “_______ ”on the door of his shop.   --- Thanks.   A.ENTRANCE B.BUSINESS HOURS   C.THIS SIDE UP D.NO SMOKING   14.Are they going to have a picnic on _______ ?   A. Children’s Day B. Childrens’s Day   C. Childrens Day D. Children Day   15.Where are the students? Are they in _______ ?   A. the Room 406 B. Room 406 C. the 406 Room D. 406 Room   二. 根据下列句子的情景及所给汉语注释,写出所缺单词。   1. We’ve got a lot of new ________(杂志) in our school library.   2. Please turn to another _______(频道), I don’t like this show.   3. Yesterday the _________(航班) to London was put off because of the bad weather.   .4. Autumn is my favourite (季节)   5. ---How many _______(小刀) do you have?   ---Three.   6. __________ are widely used in the modern world.   7. June 1st is __________(儿童) Day.   8. Mary, would you please tell me your new ________(地址) so that I can write to you.   9. ---Does this piece of ______(音乐) sound nice?   ---Yes. It’s wonderful!   10. May 12th is the International _______(护士) Day. Let’s say “ Thanks” to them for their work.   三. 根据句意和所给首字母写出所缺的单词。   1. “What’s your n_______?”   “Li Lei.”   2. How many d_______ does your uncle have?   3. Please close the w______. It’s cold outside.   4. If you want study English well, you must pay attention to your p________.   5. A computer is one of the greatest i_________ in the world.   6. Zhang Hui is very excited. He will go to Japan with his p_______ during the Spring Festival.   7. At the a______ of seven, the lonely girl had to work to make living.   8. It’s only about an h_____ flight from Qingdao to Beijing by air.   9. Health is more important to me than m_______.   10. Be careful! It’s d__________ to run across the street now.   【练习答案】   一.1.D 2.B 3.B 4.B 5.B 6.B 7.A 8.D 9.C 10.C 11.C 12.D 13.B 14.A 15.B   二.1.magazines 2.Channel 3. flight 4.season 5. knives 6. Computers 7. Children’s 8. address 9. music 10. Nurses’   三.1.name 2.daughters 3. window 4. pronunciation 5. inventions 6.parents 7. age 8. hour’s 9. money 10. dangerous
  相关推荐
  高考英语画龙点睛作文万能模板句汇总
  高考英语作文万能模板句子汇总
  高一英语作文汇总
 
英语网官方微信
[标签:考点 名词]
最新文章
热门文章推荐
热门话题推荐
图书推荐
热门标签
英语在线词典